Δραστηριότητες

  • Καταδύσεις
  • Ιστιοπλοΐα
  • Κρουαζιέρες στο νησί
  • Κρουαζιέρες στην Ιθάκη
  • Περπάτημα και Πεζοπορία
  • Ποδηλασία
  • Ιππασία
  • Θαλάσσια Σπορ

Στοιχεία Επικοινωνίας

"Ξενοδοχειο Μελισσανη"

Διχαλίων 23, Σάμη
28080, Κεφαλονιά
Ελλάδα

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

τηλ: +30 26740 22464

fax: +30 26740 22464

Σάμη - Κεφαλονιά

Sami Kefalonia

Ο Δήμος Σάμης βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κεφαλονιάς, αριθμεί 2.297 κατοίκους και καλύπτει έκταση 129.326 στρεμμάτων. Η Σάμη είναι το σημαντικότερο λιμάνι του νησιού. Η περιοχή συνδυάζει όμορφες παραλίες αλλά και ενδιαφέρουσα ενδοχώρα. Εδώ μπορείτε να βρείτε τοπία ιδιαίτερης αισθητικής αξίας, όπως η παραλία Αντίσαμος, ο Πάλιουρας και η λίμνη του Καραβομύλου.

Η περιοχή της Σάμης είναι γεμάτη με ενδιαφέροντα γεωλογικά φαινόμενα. Έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 17  σπήλαια, με μεγάλο ενδιαφέρον. Σήμερα επισκέψιμα σπήλαια είναι: το Λιμποσπήλαιο Μελισσάνης στον Καραβόμυλο και το σπήλαιο της Δρογκαράτης στο δρόμο για το χωριό Χαλιωτάτα.

Στα 200μ από το ξενοδοχείο θα βρείτε τις Ρωμαϊκές Θέρμες γνωστές ως Ρακόσπιτο και στο δρόμο προς την  Αντίσαμο θα συναντήσετε το αρχαίο λιμάνι και τη Ρωμαϊκή Κρήνη. Ακλόμη μπορείτε να επισκεφτείτε τους δύο λόφους πάνω απο την πόλη της Σάμης που υπάρχουν οι Άγιοι Φανέντες και τι αρχαίο κάστρο Κύατις. Και τα δύο μέρη συνδέονται με μονοπάτια που ξεκινάνε από την πόρτα του ξενοδοχείου μας.

Η πόλη της Σάμης είναι στο κέντρο της Κεφαλονιάς και μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλο το Νησί.

Kefalonia MapΣε ακτίνα 4 χλμ από την Σάμη μπορείτε να βρείτε:

Παραλία Αντίσαμος
Το κάστρο της Σάμης
Καραβόμυλος
Σπήλαιο Δρογκαράτης
Λίμνη Μελισσάνης

Αποστάσεις από τη Σάμη:

Αργοστόλι  23 χλμ.
Πόρος 22 χλμ.
Σκάλα 30 χλμ. 
Φισκάρδο 37 χλμ.

About Us

about us

Ένα όμορφο και οικονομικό ξενοδοχείο στην καρδιά της Κεφαλονιάς που προσφέρει 14 δωμάτια με θέα στην θάλασσα, και αυτόνομα στούντιο .

Where are we?

location

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην παραδοσιακή και όμορφη πόλη της Σάμης, στην Κεφαλονιά. Πατήστε στο χάρτη για αναλυτικές πληροφορίες.

top